Livspaus pga trips

Det jag så länge varit rädd för har nu hänt. Jag har fått ohyra på mina krukväxter. Inte vilken ohyra som helst heller utan trips. Gissar dessutom att det är Amerikanska Blomstertrips det handlar om, vilket på ren svenska betyder att man behöver använda kärnvapen för att ta död på dem.

Jag har hittills släng ut fem växter och idag hittade jag de små jävlarna på två till, i ett annat rum. Det här blir därför mitt sista blogginlägg eftersom jag nu måste gå och bränna ned lägenheten med napalm.

Sayonara.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s