Blocket är döden för en gammal nostalgiker som mig

Ikväll har vi sålt barnvagnen med stort B. Jag pratar om vår Britax Go Next, min stora vagnkärlek som jag fick tjata till mig inför barn två efter att jag under storbarnets första år rullat omkring honom i en skramlig skokartong med fyra trähjul på.

Okej, det var en överdrift. Men första föräldraledigheten höll jag mig mycket inomhus, mycket på grund av vår barnvagn som kändes som skokartong med fyra trähjul. Det var alltså en ärvd jetejetejetegammal och knarrig vagn utan finesser. Ingen skam i det, ofta tycker jag att barnahavandet blir tidernas löjligaste materialsport när alla ju VET att ett barn bara behöver några slevar och kanske en filt som man sveper runt den. Jaja.

Hur som helst tjatade jag mig till den här hiskeligt dyra historien som jag i princip har älskat nästan mer än barnet.

OKEJ NU ÖVERDREV JAG IGEN, jag älskar mitt barn klart mycket mer än vagnen även om jag ibland hovrar över ”lägg upp annons”-knappen på blocket när hon för 344 gången på en timme öppnar nedersta kökslådan och drar ut allting. Stök-Ninja.

JAG VERKAR HA SVÅRT ATT HÅLLA MIG TILL ÄMNET, VAR VAR JAG

Jo, vi sålde vagnen ikväll och det blöder i hjärtat nu. Jag är en gammal nostalgiker av rang och jag har på riktigt gråtit ikväll när jag tänker på att jag aldrig mer kommer att rulla omkring Sigge i den vagn hon låg i när hon kom och hälsade på mig på sjukhuset de där första två veckorna av hennes liv när jag låg inlagd på sjukhus.

Det som var bra var att vi nu när vi sålde den på blocket fick 2000 mindre än vad vi gav för den ny = jädrigt bra andrahandsvärde, vilket ju egentligen var hela tanken med att vi skaffa en sådan håll käften-dyr barnvagn från början. Synd bara att hela summan kommer att gå till goda saker jag kan tröstäta eftersom jag saknar den så mycket. 

Jag säger inte att det är synd om mig, men det är det.

 

4 reaktioner på ”Blocket är döden för en gammal nostalgiker som mig

  1. Relaterar så mycket. Dock har jag fortfarande kvar vagnen. Men vet att det är så jag kommer känna säljer den. Kommer gråta floder. Hursomhelst. Då min bebis är typ lika gammal som din så bli jag förstås väldigt nyfiken på vad ni kör istället för vagnen. Går hon överallt?

    Gilla

  2. Ja, jag har samma fråga som Karolina, mitt barn är en vecka yngre än Sigge och vi har inte ens tanken att sälja vår vagn, vi använder den jättemkt. Så vad använder ni nu?

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s