Hjälp Linnéa

Idag har jag gråtit halva dagen eftersom livet är så jävla orättvist. En jag har följt på twitter i flera år började i december skriva alldeles förtvivlat vackert och hemskt om sin femåriga dotter och hur hon hade fått en hjärntumör. Först trodde läkarna att tumören var godartad och efter en operation tycktes de få livet tillbaka, iallafall i några veckor. För nu har det dessvärre visat sig att tumören är av den extremt aggressiva sorten Diffust Pons Gliom och lilla Linnéa som är 5,5 år har mycket små chanser att överleva.

I flera månaders tid har jag läst mammans ord det här och jag kan inte ens föreställa mig vad familjen går igenom. Familjen har nu startat en insamling för att kunna ha råd att låta Linnéa få medicinsk behandling i London, en behandling som läkarna här hemma i Sverige också tycker att hon borde få. Kanske hjälper behandlingen inte, men den är hennes bästa chans att få börja skolan, ta alla simmärken, bli kär och få bli stor.

Här finns mer information om insamlingen och hur mycket pengar de har fått in samt möjlighet att donera en slant via paypal eller kort. Det går också att swisha pengar direkt till nummer +46 723 58 09 53.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s