Gamla länkar

I och med bloggflytten ligger det kvar massa gamla inaktuella länkar på bloggen där jag har länkat till gamla inlägg. Inläggen finns kvar, men länkarna leder inte längre dit ställe eftersom adressen ser annorlunda ut nu.

Tills jag har kommit på något bra sätt att lösa det här kan väl ni hjälpa mig att kommentera på inlägg där ni hittar gamla länkar som inte funkar så att jag kan gå in och laga? Det funkar också att använda sökfunktionen i menyn till höger om ni vet att jag har bloggat om något ni inte hittar, typ PMS eller något recept eller så.

Låter det okej?

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s