Länkkärlek: Teknifik

header-influencers-of-sweden-small(Bild lånad/länkad från teknifik.se)

Jag tycker verkligen att bloggare är för dåliga på att länka till varandra. Därför skulle jag vilja ge ett himla kanontips till alla er som läser. De senaste veckorna har jag varit besatt teknikbloggen Teknifik som drivs av Elin Häggberg. Hon är precis som jag medievetare men dessutom digital designer, tekniknörd och journalist.

Och vet ni? Jag har världens största internetcrusch på henne.

Jag blir så himla glad av den här bloggen och det känns kanske lite tröttsamt och stereotypt att en av anledningarna till att jag blir glad är för att den drivs av en tjej, men jag blir det! Och SOM hon driver den. Hon gör bra och relevanta tutorials om tex hur man lyckas på twitter och hur man använder sig av Adobe Premiere, hon har startat en egen mailklubb som man vara med i och hon berättar också om sig själv och sin vardag, hon har en egen youtubekanal och hon skriver så himla bra, begripligt och inbjudande om teknik och frågor som annars lätt claimas av män. Hon gör dessutom allt detta på ett proffsigt, superrelevant och samtidigt personligt sätt. Så himla bjussigt! Dessutom syns hon mer och mer i media. Hon är till exempel med i Aftonbladet Morgon varje måndag och pratar om de senaste tekniknyheterna och för ett par veckor sedan var syntes hon till i Breaking News.

Det är sällan jag tycker att man får ett sånt himla mervärde av att följa något som jag tycker att man får av att följa detta superproffs så gör det! Genast! Jag känner att jag blir lite smartare varje dag.  Och gå för guds skull med i hennes mailklubb. I första mailet bjuder hon på fina freebies i form av dessa mobilbakgrunder hon har designat. YAS!
backgrounds-feb17-mockup(Bild lånad/länkad från teknifik.se)

 

5 thoughts on “Länkkärlek: Teknifik

  1. Pingback: Månadsrapport: Februari 2017 - Teknifik

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s