Hejdå Djungeltrumman / Nystart

Som ni kanske märker så skriver jag det här på en sprillans nygammal blogg istället för på Djungeltrumman där jag har bott de senaste åren. Anledningen till att jag flyttar hem igen är inte för att jag har varit missnöjd med Djungeltrumman som bloggportal, tvärt om! Jag har trivs mycket bra under deras vingar, men jag börjar bli sugen på att rå om min egen blogg på ett annat sätt. Jag vill kunna fixa med utseendet och ha koll på statistiken på ett annat sätt än vad jag har kunnat där. OBS: Detta är väldigt typiskt för vad som sker med mig när jag får för mycket fritid. Då vill jag renovera och göra om och göra nytt, så här hittar ni mig framöver.

Jag ska fixa en lite enklare domän också så att ni kan hitta mig via typ aversioner.se, men det får bli sen. Nu ska jag först se till att den här bloggen lever.

Jag har fixat det här så att alla ni som följer bloggen via Bloglovin automatiskt hänger med hit till den nygamla bloggen. Jag har också fixat så att alla gamla inlägg och kommentarer har följt med hit så förhoppningsvis så saknas ingenting.

Ni får hojta till om det är saker som inte funkar eller som kanske ser knorviga ut i telefonen eller så. Då fixar jag det.

Mvh webbmästarn

En reaktion på ”Hejdå Djungeltrumman / Nystart

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s