Matkassepeppen blev för stor

Hej på er, Smartis McSmurtoface är här. Gissa vad jag har gjort? Jo, jag har i min iver att hitta den bästa matkassen lyckas beställa inte bara en, utan TVÅ olika matkassar från två olika företag som ska levereras hit imorgon = 10 måltider för 4 personer som ska in i kylen på en gång. Bra gjort, Bella.

En av dom verkar dessutom vara på väg till vår gamla lägenhet. Den ligger en halvmil härifrån och chansen att jag ska stå där utanför och vänta mellan 17 och 22 är halvliten, så det här får ju lösa sig på något sätt. Tyvärr är jag också, efter att ha jobbat med kundservice i 14 miljarder år, smärtsamt medveten om att man ofta får stå sitt kast när det är man själv som har fuckat upp ett avtal (vilket det mer eller mindre alltid är). Med andra ord kan det bli så att vi imorgon antingen får dubbelt så mycket mat som vi behöver eller att vi får hälften så mycket mat som vi beställt och att resten står i ett trapphus i Linné och ruttnar bort. Skräp!

Det är verkligen förargligt att jag verkligen ÄLSKAR att göra en bra affär kombinerat med feta fingrar som trycker på alla knappar samtidigt samt selektiv demens som gör att jag glömmer exakt allt vad jag hittar på på internet.

Nedan ser ni film föreställande mig när jag ramlar över ”en bra deal” på internet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s