Frågestund

Är det fantasilöst att ha en frågestund eller kan man ha det? FÖR ANNARS TÄNKER JAG HA DET NU! 

Fråga vad som helst så samlar jag ihop alltsammans i ett eget svarsinlägg om några dagar. 

Här har ni så länge en inspirerande, felbeskuren och felvänd bild på undertecknad while lactating! Nu ska jag äta semla och kolla på Midnattssol för att fira att jag precis lyckats lägga båda barnen själv på mindre än en timme. (<— ser ni vad jag gjorde där? Jag jinxade alltsammans. Snart vaknar båda och har typ vinterkräksjuka eller något) 

8 reaktioner på ”Frågestund

 1. Hur hanterar en att flytta från norr och aldrig komma tillbaka? Min kärlek är från Göteborg och jag bor hellre där än vad han vill bo i norr men känns så sorgligt att aldrig få bo där igen och ha svinkalla vintrar och ge ens barn samma mys som en själv hade?

  Gilla

 2. Ledsen för tråkig fråga men är det enda jag tänker på just nu. Hur slutar man amma? Mitt barn är 10 månader och vi ammar typ jämt. Mest på natten. Barnet äter mat och så. Men inte så mycket. Nu ska jag börja jobba igen och pappan ska vara hemma. Är inte jättesugen på att amma mellan mötena. Och inte på natten heller för den delen. Tips och råd?

  Gilla

 3. Har du något drömjobb? Läste att du så småningom ska börja leta nytt och blir nyfiken på vad du skulle vilja jobba med om du helt fick drömma dig iväg?
  Tack för en otroligt rolig blogg och ffa. Instagram! Vilken dag som helst kan bli bättre av att läsa dina härliga texter 🙂

  Gilla

 4. Vad kul att du är igång med bloggen igen!

  Jag hittar på en sån där "det ena eller det andra-lista" Skriv gärna en liten förklaring/motivering om du örkar!

  Fika eller godis?
  Ute eller inne?
  Myskväll eller festkväll?
  Solcharter eller skidsemester?
  Kondition eller styrka?
  Jobba eller vara föräldraledig?
  Lägenhet eller hus?
  Kött eller vego?
  Kjol eller byxor?
  Norr eller söder?

  Ååå, orkar inte komma på fler… I övrigt undrar jag över fler sådana matlagnings-hacks, tex som det där med att alltid ha färska kryddor i frysen! Och… vad har du alltid i kylen/skafferiet?
  Tack för kul blogg!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s