Crazy plant lady 

Alltså jag vet inte. Det började med ett elefantöra som blev fjorton. Sen fick jag en monstera i present. Och kanske några kalatea. Nån orkidé. Sen kom jag på ett vrålbra sätt att vattna. Och så köpte jag  ”växtnäringens rolls royce” och gick med i bästegruppen ”växtgäris”. Nu är jag lite rädd att lägenheten ska bli en djungel. Fast mest hoppas jag. Och visar bilder på mina växter för främlingar. 

Sååå. Vill någon byta sticklingar?

Mvh kan inte göra något med måtta och har inte längre tid med surdeg.

(Ok, skoja. Bakar ett bröd just nu)

8 thoughts on “Crazy plant lady 

  1. Alltså .. Jag har två växter. En stor och en liten "garderobsblomma". Något annat överlever inte här. Dels pga mina bristande skills och dels på pga två katter.

    Gilla

  2. Det kom med åldern!!!! Jag gick från totalt ointresserad till crazy plant lady över en natt, i början av April. (Samlade visserligen på kaktusar vid 14årsåldern, men lyckades också i samma ålder döda alla under en tvåveckorsperiod. Skyller fortfarande på kaktus-pest). Nu ligger jag vaken på nätterna och googlar vilka blommor som trivs i vilka ljusförhållanden, tycker att det mysigaste som finns är att plantera om sticklingar och fixa fina formationer i fönstrena. Det MÅSTE vara en gen som plötsligt slagits på. (Och jag har också en djungel. Älskart. Och du hade fått sticklingar om du bodde i Sthlm!)

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s