Om vattkoppor och inställda planer

För två och en halv vecka sedan fick storbarnet vattkoppor. Han tillfrisknade efter en vecka och efter det har vi konstaterat att det var skönt att lillasyster klarade sig undan vattkopporna. Note to self: notera inkubationstiden innan du ropar hej nästa gång. Eller ja, nu blir det ju ingen nästa gång eftersom man bara har vattkoppor en gång. Men ni fattar. Tydligen var det där om att barn under 6 månader aldrig får vattkoppor bara önsketänk.
Imorgon skulle vi egentligen ha firat midsommar i Strömstad och nästa vecka är det tänkt att jag och lillan ska flyga till Umeå för att sedan bila upp till mammas fjällgård där mina bröder med familjer är. Lär ju inte hända nu pga flygbolag är sjukt strikta med vattkoppor. När jag jobbade på charterorter som reseledare hände det hela tiden att familjer med vattkoppor fick sitta instängda på sina hotellrum och bli nekade hemflygning eftersom det är 1. extremt smittsamt och 2. potentiellt livsfarligt för folk med crappy immunförsvar. Så himla ledsamt och nedrigt allting.

Jaja. Tur att vädret är dåligt, att det finns ett nytt avsnitt av den psykomarxistiska könshumoressäpodden Februaripodden och att det finns massa brödrecept jag ännu inte provat.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s