Att se surdeg i allt

Hej hallå. Long time no see. Vad är nytt? Inte alls särskilt mycket, ty jag harvar fortfarande på med surdegen och lägger orimligt mycket tid, energi och ångest på att försöka få till Det Perfekta Surdegsbrödet. Än så länge går det sådär. Har ena dagen fått till MAGISKA frallor bara för att dagen efter baka en 1,5-kilos ojäst varpa av vete, så jag vet inte hur jag ska säga att det går. Ojämnt kanske? Det gör att jag sliter mitt hår men det är samtidigt SÅ SATANS TILLFREDSTÄLLANDE. Har dock kommit till nivån att jag ser surdeg i ALLT.

När man ammar och kroppen ständigt är redo att mata en liten miniperson kan man råka sätta igång utdrivningsreflexen som gör att mjölk börjar rinna (spruta) av misstag genom att typ gnissla med en dörr (eller lyssna på ”Du måste finnas”, mvh älskar starka ögonblick). Har upptäckt att jag på ungefär samma sätt får en näst intill fysisk reaktion av tillfredsställdhet av att titta på saker som ser ut som en riktigt aktiv surdeg. Tex en finpipig prästost. Eller en skummande bebisgröt. 

Referensbilder nedan (varning för er med tryphofobi)


Aaaaaaaah

*slår på incognito mode i chrome*

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s