Hej surdegsdagboken

Om ni följer mig på snapchat har ni kanske sett det OERHÖRT spännande äventyret där jag håller på att försöka sätta en surdegsgrund. Trots att det bara är mjöl och vatten i en liten burk verkar det vara en hel vetenskap och nu är jag inne på sluttampen i försök tre med en rågsurdegsgrund.  I eftermiddag vet jag om den där lilla kräksdoftande sörjan jag matat med mjöl går att baka på och då JÄDRAR blir det åka av. Jag vet inte varför jag går igång på det här så mycket men lyckas jag få liv i den här lilla mikrobiologiska potentiella härdsmältan skulle det vara större än så mycket annat jag har åstadkommit här i livet. Lyckas det dessutom bli goda bröd på den, ja då är det peak lajf. Då kan jag hoppa över kanten. Då är jag officiellt klar med livet och då kan det inte bli bättre.

Nu är det alltså bara att vänta. *stirrar på burk i 8-12 timmar* 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s