Sportchefen för Livsnjuters United här

Igår fixade jag till lite på balkongen. Monterade upp en hylla, planterade om lite jordgubbsplantor jag fått av svärmor och gjorde det fint. På vägen hem från svågerns examensfest på kvällen somnade storbarnet i bilen och när vi väl kom hem var det därför bara att bära över honom i sängen = ingen nattning. J passade därför på att gå ut på en långpromenad med lillan i det fina vädret och eftersom jag då hade exakt noll och ingenting jag behövde göra och det dessutom var över 20 grader bullade jag upp med kuddar och satte mig i soffan där ute och läste senaste bibliotekslånet Stjärnor utan svindel i flera flera timmar. När hon sedan kom hem och var hungrig ammade hon mitt emellan mig och boken och somnade sedan sött på min mage (EXTREMT mysigt och händer aldrig längre). På det viset kunde jag sitta där ute hela kvällen och bara bingeläsa.

TYPISKT MYSIGT!

 

Nu är risken bara att jag börjar föreställa mig en lång sommar av ljumna kvällar. MYCKET FARLIGT, då vi ju alla vet och förstår att det på sin höjd blir ett par tre stycken sådana kvällar (och att 2/3 av dessa förmodligen redan har inträffat) och att resten kommer att bli någonstans mellan 7 och 10 grader kalla/varma. Men skit i det. Igår fick jag bingeläsa bok med sovbebis på magen på min fina balkong. Det räcker ganska långt och kommer att kännas fint dagar då det känns lite tråkigare. Typ idag, då jag tvättar fjorton kilo sängkläder pga vaknade i ett hav av kiss imorse.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s