Gissa vem som gjorde vad

Vet att jag bloggade om integritet så sent som igår men vad vore livet utan lite inkonsekvens och vad är du ens, min mamma? Eller ja, min mamma läser ju det här och hon är ju min mamma men ingen annan. Jaja. Med detta lilla utspel i ryggen vill jag dela med mig av en scen från imorse jag kallar ”morgonstund har guld i mund”. För att inte hänga ut någon har jag valt att anonymisera samtliga inblandade. 

Imorse fick jag alltså feeling vid frukostbordet. ”JAG VILL LYSSNA PÅ FLY ON THE WINGS OF LIFE” tänkte hjärnan så jag kopplade upp mot högtalaren och satte igång denna ljuvliga eurovisiondänga och fick med mig ytterligare en familjmedlem i diggandet. Plötsligt ville någon höra ”MIN MUSIIIK” så jag förklarade att det gick utmärkt men först efter Fly on the wings of love och möttes av svaret ”NEJ INTE SEN NUUU”. Efter detta följde en monolog om att man måste turas om och samsas varpå någon som svar gallskrek sig genom hela låten så högt att ytterligare en familjemedlem började gråta hysteriskt av skräck. 

Efter detta lyssnade vi på Sean Banans samlade verk. 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s