Syns jag igen? 

Kan det vara så bra att bloggen äntligen går att hitta via prenumerationstjänster igen, typ bloglovin och Feedly? Det verkar så på kommentarerna som ramlar in. Isåfall: HEJ! Jag har saknat er! Tyvärr är det världens tråkigaste att blogga när ingen hittar hit och det bara *vindar viner* *tumbleweed genom öken* *clint eastwood*. 
Tyvärr är jag också världens sämsta på att svara på kommentarer trots att några av er tappra kommenterar med jämna mellanrum. FÖRLÅT! Jag läser och uppskattar allt men jag brukar spara svarandet på kommentarer för att svara ordentligt när jag har mer tid (när barnen sover pga vill inte sitta mer med telefonen när de är vakna än vad det tar att kollar något lite snabbt) eller när jag sitter vid en dator vilket händer typ… Aldrig. Och så glömmer jag bort det och så blir det en ny dag och så postar jag en ny bild och så börjar det om. 
Det är samma sak på instagram. Jag är världens sämsta. Särskilt när jag själv ställt en fråga och plötsligt får 100 svar istället för två pga glömt bort att jag har massa följare. Det är ca världens oskönaste beteende och jag hatar verkligen när andra gör så trots att jag uppenbarligen är den okrönta drottningen av detta douchebeteende själv. Jag menar inte att man måste svara på exakt allt men jag är verkligen mycket sämre på att svara än jag vill vara. 

Iallafall: Kul att bloggen funkar som vanligt igen och tack för den fina responsen på inlägget igår! Vad skönt att det inte verkade vara någon av er som blev rädd av att läsa inlägget. Det är det jag har dragit mig för mest med att berätta, att någon ska bli rädd för att föda barn eller genomgå en förlossning för att jag berättar om att det finns risker med spinalbedövning. Skönt nog verkar ingen ha tagit det så, inte som jag har märkt av iallafall.  

Nu ska jag gå ut på gården och läsa en bok medan nazgulen i vagnen sover. 

 

8 reaktioner på ”Syns jag igen? 

 1. Hej,

  Tack för att du berättade och tack för att du skrev så fint om det. Känns härligt att du värnar om att inte skrämma upp folk, finns så mycket förlossningsskräck redan som det är. Jag fick barn ett par dagar innan dig och från BB på östra så kikade jag ner på infektionsmottagningen och tänkte på dig och höll tummarna. Så himla bra att det slutade bra, toppen att du blev så bra omhändertagen.

  Tack för grym blogg och instagram! Så kul att se Sigge då våra töser är lika gamla.

  P.s. Hur tycker du att det är att bo så långt ifrån din familj? Jag bor också i Göteborg men med familjen på annan plats. Hur känner du kring det med tanke på dina barn? Bor dina svärföräldrar i närheten? Vore kul att läsa om det om du vill skriva något. Det är nämligen något som upptar en ganska stor del av min tankeverksamhet just nu.

  Ha det gott!
  /Sara

  Gilla

  • Hmm… undrar om inte jag har bloggat om det här någonstans? Kort svar: Min pappa och min syster bor här nere numer. Resten av familjen är utspridd över sverige. Hade resten av familjen bott i Umeå där jag kommer ifrån tror jag att det hade känts trist, men nu känns det mer som att det bara är att gilla läget. Det finns liksom ingen annanstans där jag hade kunnat bo där jag hade varit närmare fler i familjen. Svärföräldrarna bor i stan och det känns skönt. I övrigt är det nog ett lite känsligt ämne, just det där med familj och vad vi har för typ av relationer med varandra så jag kommer nog inte skriva så mycket om det. Trist att du bor långt ifrån familjen men kul att du bor i Göteborg! Kul också med jämnåriga tjejer! 🙂

   Gilla

 2. Japp, det funkar igen i Bloglovin'! Det kom upp typ fem inlägg samtidigt för några veckor sen och sen dess har det funkat.
  Jag brukar dock inte kommentera, mest pga att jag inte känner dig. Man känner sig liksom som en läskig stalker..? Tycker bara att ni verkar vara en så göllig och vettig familj! Plus att ni har supergulliga barn. Plus att du var (är? har tagit bort mitt konto) superrolig på twitter och gjorde intressanta poddar på P3. Heja!

  Gilla

  • Hurra, vad bra! Du behöver inte känna så gällande att kommentera, jag blir bara glad. Roligt när folk ger sig till känna 🙂 Tack för allt fint beröm, det värmer en gammal narcissists hjärta ❤

   Gilla

 3. Åh, nu ser jag vilken bok det är du läser! (Gick inte att se på instagram pga aningens för liten bild i det formatet.) Den boken är så bra! Jag vet att vissa upplevt att de känt sig som skuldbelagda och dåliga föräldrar när de läst den, men jag kände snarare att det fanns en förståelse för att alla är mänskliga och att den hjälpte mig att hitta bra sätt att hantera livet med barn. Sedan gör man ju inte direkt perfekt jämt för det…

  Gilla

  • Jag tycker också att den var jättebra! Jag är ju långt ifrån DÄR med mitt föräldraskap men jag gillar att den tar upp strategier och visar på att det inte alltid bara finns ett enda sätt att lösa situationer utan att kompromisser är en bra grej.

   Gilla

 4. Ja du syns! Men i bloglovin ser jag inga bilder utan måste gå till the real blogz, men petitesser! Viktigast är att jag får reda på att nytt inlägg finnes!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s