Min uteblivna fiktiva spinningplaylist

Jag var ute och promenerade här om dagen och shufflade fram låtar i min playlist tills min absoluta favoritpepplåt körde igång och jag plötsligt halvsprang ömsom hoppsastegade mig genom Mölndal. Jag hoppade gatan fram och tänkte plötsligt den mycket oväntade tanken ”Det här hade varit en perfekt spinninglåt. Varför spelar ingen någonsin den här när jag går på spinning?”.

Det finns ett oerhört bra och rimligt svar på den frågan och det är att det förmodligen har att göra med att jag varit på spinning typ 10 gånger i mitt liv totalt varav senaste gången 2010. Att det på något av dessa pass ska ha spelats en ganska okänd filmlåt från 80-talet verkar helt enkelt lite för orimligt. Det här insåg jag direkt efter att jag hade tänkt den mycket oväntade tanken och tänkte då följande ”Jag tycker ändå att det är kränkande. Hade JAG lett ett spinningpass hade jag lätt spelat den”.

Och HÄR skulle jag då egentligen ha författat ett välskrivet blogginlägg med min ultimata tillika fiktiva spinningplaylist men eftersom sambon har varit på tjänsteresa i några dagar och jag då har varit själv med båda barnen och är nära bristningsgränsen vad gäller ork och tålamod nöjer jag mig med att säga VARSÅGOD HÄR ÄR EN SVINBRA LÅT som förmodligen passar jättebra till spinning men vad vet jag för jag tränar ju aldrig eller jo igår när jag gjorde yoga framför youtube och blev så exalterad att jag inte kan gå idag MEN ÄNDÅ. Lyssna på den! Den hade gjort sig svinbra på ett pass där någon hurtig passledare ropar saker som YEAH och NU KÖR VI medan folk skriker WOOOOO och YEAH och svettas i grupp medan de rycks med till typ en tranceversion av Olsen Brothers eller Kvinnaböske. Nu har jag som sagt inte varit på spinning sedan 2009 men då var det iallafall exakt som på den här bilden jag fick fram när jag googlade ”stock photo spinning”:

Lyssna nu. Erkänn passande.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s