”Nu är det dags att möta våren i några härliga pasteller”…

… tänkte jag och begav mig in på några olika webbshoppar för att testa lyckan. Jag har ganska snabbt återfått en kropp som liknar den jag hade innan graviditeten men kan inte ha särskilt många av mina kläder då jag nu helammar. Jag äger och bär nämligen väldigt mycket klänningar modell tält och att amma en beburtz en gång varannan timme är inte sådär superpraktiskt när man har på sig klänning. Eller ja, det är det väl om man vill åt den där goa känslan man får när man har på sig body utan knäppning, går ut på krogen och sen behöver gå på toaletten (fast istället för att sitta helt naken på en krogtoa sitter man nu med strumpbyxor, bar överkropp, vrålande bebis och läckande bananbröst på ett café framför massa wienerbrödssmulande gubbar). Not so very praktiskt.

HUR SOM HELST

Jag insåg iallafall att jag behövde köpa några amningskompatibla kläder, det vill säga tröjor med vid passform som enkelt kan bäras utanpå ett amningslinne (det vill säga ett linne där man kan knäppa loss tyget från axelbandet för att släppa ut valparna) och hissas upp när bebis är hungrig. Sagt och gjort. Klickade mig på webbshop och mindes plötsligt hur sambon brukar pika mig för att min garderob nästan uteslutande innehåller svarta kläder. Med detta i minnet klickade jag därför revanschlystet hem följande festliga vårpasteller:

… för visst räknas väl grått och randigt som pasteller? Pastellen grå. Ja. Så får det bli.

NU ÄR JAG REDO OCH NU KAN VÅREN KOMMA OCH TA MIG!

Carpe diem.

 

En reaktion på ””Nu är det dags att möta våren i några härliga pasteller”…

  1. Haha! För mig har det varit exakt tvärt om. Jag har trivts med att sitta halvnaken på caféer. Nej jag skojar bara jag menar så klart färgerna. Jag har försökt köpa lite mer gråa och "jordnära" färger men det har alltid slutat med gnallgult och grönt och skrikrosa i tid och evighet. Förutom senaste året kanske då jag trivs jättebra i den typen av pasteller. Vad är det för märke på sista t-shirten? Typ noisy may? Jag älskar sån halsringning iaf.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s