Post-sjukhus-lunken

Den här veckan har sambon varit hemma då jag fortfarande är sjukskriven efter hjärnhinneinflammationen. Jag blir sakta men säkert bättre och har inte så där outhärdligt mycket huvudvärk längre, även om jag fortfarande äter stora mängder smärtstillande varje dag. Det som är värst nu är istället hjärnans förmåga att när som helst säga ”NU RÄCKER DET” och bara stänga av. Det är tydligen vanligt att man drabbas av något som kallas hjärntrötthet efter en sådan här grej och jag antar att det är något slags lindrig variant av det som jag just nu jobbar mig igenom.

Jag fixar inte samtal eller umgänge med flera personer samtidigt, jag fixar inte virriga poddar där folk pratar i munnen på varandra (det gör jag knappt i vanliga fall heller, men är extra allergisk mot det nu!), jag är jättedålig på att komma ihåg saker och jag kan bli fullständigt utmattad av att försöka läsa längre texter eller hänga med i krångliga resonemang.

Av den här anledningen har jag lovat mig själv att jag får planera in max en grej per dag. En grej = Ett besök av max en eller två personer, en promenad, ett ärende eller dylikt. Av exakt samma anledning är mitt liv inte särskilt bloggvänligt just nu. Jag gör ju ingenting om dagarna! Eller alltså, jag sitter begravd under en mysig bebis i en soffa och kollar på serier och spelar maxiyatzy online, DVS MIN ABSOLUTA FAVORITSYSSLA, men det är inte direkt ett flashigt bloggliv fyllt av spännande aktiviteter, snygga outfits (jobbar knappt med det där ”kläder” alls nu) eller coola resor.

(Apropå resor förresten, HUR MYCKET reser inte dagens bloggare? Ramlade via bloglovin in på hon Mogi eller vad hon heter och läste ett inlägg där hon skrev om de bästa resorna 2015 (fanns alltså eventuellt fler?) (älskar parenteser och jobbar nu alltså hej vilt med parentes inom parentes, det är bara att vänja sig mvh gränslös motherfucker) och det var typ 10-15 utlandsresor? Herregud.)

Jaja. Jag tänkte bara brasklappa för att det nog dröjer innan bloggandet och instagrammandet innehåller bilder på, inlägg om och rubriker som ”Recap: Årets bästa resor”, ”Dagens outfit” och ”Utekvällen igår i bilder”. Låt oss ge det någon vecka eller två iallafall.

img_7824-1.jpeg

2 thoughts on “Post-sjukhus-lunken

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s