VARDE BLOGG

*kikar fram bakom gardinen*

Idag har jag, på mitt instagramkonto, under semihögtidliga former lovat (eller iallafall halvlovat) att jag nu ikväll skall blogga om förlossningen. För ja, jag har ju alltså gått och fått det där barnet nu. Barn 2.0. Uppföljaren. Dat sequal. Det blev en liten lillasyster (en riktig queen!) och förlossningen var på exakt alla vis bättre än min första som tog aslång tid, gjorde jätteont och inte alls blev som jag hade väntat mig.

Jag kommer inte att skriva en aslång och detaljerad beskrivning av exakt vad som hände hela tiden (pga vem orkar läsa?) (skoja, jag vet att folk som gillar förlossningsberättelser älskar när det är detaljerat och långt, det är jag som inte orkar skriva långt) men jag tänkte skriva ned en liten variant på förlossningsberättelse iaf, mest för att jag tycker att det är roligt att kolla tillbaka på själv. Faktum är att jag har skrivit nästan hela redan och att min avsikt var att publicera den nu ikväll MEN eftersom faktorerna spädbarn och produktivitet utgör en riktig mardrömskombo kommer jag helt enkelt inte att kunna få det gjort ikväll utan att försumma antingen barnet, brösten eller sömnen.

FÖRLÅT.

Men imorgon? Läser ni då? Har jag kvar några läsare? Vilka är ni?

   

 

29 thoughts on “VARDE BLOGG

 1. Jag är kvar! Har följt dig superlänge på twitter och instagram. Och haft dig sparad på bloggkoll och hoppats att du ska komma tillbaka. Du skriver så himla härligt tycker jag. Välkommen tillbaka!

  Gilla

 2. Jag är kvar (tacka bloglovin)! Jag har precis fått barn med, den 15/1, och därför extra kul att du drar igång bloggen " då vi är i samma fas". Kommer annars från Borås, har pluggat i Göteborg men bor nu i Oslo.

  elinsara.wordpress.com

  Gilla

 3. Jag är kvar!
  Vet inte hur länge jag har kikat in här då och då, men länge är det.
  Innan barn och innan J.
  Jag är en snart 30 årig tjej som bor i Göteborg och är asdålig på att kommentera, men tänker bli bättre på det. Gillar ditt sätt att skriva allvar med humor

  Gilla

 4. Jag är kvar! Läser definitivt allt du skriver. Brukar inte kommentera utan vara en lurker men kände att jag var tvungen att ge mig själv tillkänna för att vara bidragande till fortsatt bloggning från din sida!

  Gilla

 5. Ja! Läser! Vi var gravida typ samtidigt när du fick V, min lilla är två månader yngre. Sedan tappade jag dig ett tag när jag flyttade till Grönland, kom dock snabbt tillbaka när jag upptäckte att du var gravid igen! Inte för att jag är det (never again) men för att det från och med min egen graviditet och förlossning för alltid är superintressant med graviditeter & förlossningar! Och för att jag gillar dig! Äääälskar förlossningsberättelse och kan knappt vänta!!

  Gilla

 6. Hurraaa! Också tvåbarnsmorsa sen 15 mån tillbaka, jobbsökande pysselmaniac som ska tillbaka till arbetslivet efter tre år som föräldraledig.

  Gilla

 7. Tvåbarnsmamma med barn på 3.5 år och 7 månader. Följde din blogg under förra föräldraledigheten och får nu förmånen att göra det igen. Hurra!

  Gilla

 8. Jag läser absolut! Tur att jag följer dig på instagram så att jag har koll på att du nu skakar liv i lelle bloggen! Jag bor i Uppsala, fick mitt första barn 23 december. Det ska bli väldigt intressant att läsa om din förlossning nummer två, jag har tyvärr inte en särskilt positiv förlossningsupplevelse så kan vara fint att läsa om någon med olika upplevelser av förlossning ett och två. Så, välkommen tillbaka!

  Gilla

  • Jamen hej, kul att se dig här också 🙂 Vad tråkigt att höra att din upplevelse inte var bra. Min första var inte heller bra men, som du kanske har läst nu, blev min andra mycket mycket bättre. Så himla skönt. Hela upplevelsen hittills, av både graviditet förlossning och bebistid är mycket bättre än med ettan så det är jätteskönt!

   Gilla

 9. Jag läser! Började läsa när jag var föräldraledig med barnet som kom dec 2012 och fastnade. 31, gymnasielärare och snaaaaart tvåbarnsmor! Ska bli kul att följa bloggen!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s