En liten lägesrapport

Nu var det återigen längesen jag skrev här. Inte för att jag inte vill utan för att denne lelle grishjärna inte har tillräckligt med kreativitet för att både hålla igång ett dagsverke och en kreativ hobby. Jag pallar helt enkelt inte att blogga och jobba heltid samtidigt. Däremot känner jag att jag förmodligen kommer att ta upp bloggandet igen när jag går på föräldraledighet vid årsskiftet. För just det, jag är ju gravid igen.

Det här spottade jag ur mig på instagram redan för några veckor/månader sedan men vem vet. Jag kanske har bloggläsare som inte har hängt med mig till Instagram? Isåfall: Jag är på smällen. På tjocken. Havande. Med bonsaibarn i magen.

Jag har harvat mig igenom cirka 24 veckor graviditet hittills och någon gång i den första halvan av januari förväntas börnet nedkomma. Vi får väl se hur det går med bloggandet då. Kanske orkar jag komma igång innan dess men jag skulle inte räkna med det. Kan därför sammanfatta den här graviditeten med följande rader, så jag har någonting nedskrivet att minnas den genom:

Jag kräktes i början, men mådde inte lika dåligt som med V.
Nu har jag foglossning, men inte lika mycket som med V.
Jag är glad, jag känner mig snygg och jag är pigg. Det var jag inte med V.
Den här graviditeten får 10 av 10 toasters om jag jämför med förra. Mycket skönt.

Exakt nu tog orken slut. Vi hörs?

  

2 reaktioner på ”En liten lägesrapport

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s