Det där jag gör om dagarna

Jag saknar bloggen litegrann. Jag tycker ju om att blogga, att snacka strunt om ingenting och lägga upp recept på saker ingen någonsin kommer att tillaga.

Jag har därför planer på att komma tillbaka, men först ska jag få lite tid. Kom på att jag har glömt att visa vad det är jag gör på dagarna. Jag jobbar ju alltså som programledare för en podcast som heter P3 Om, där jag tillsammans med Jonatan Unge förklarar ett aktuellt ämne på 20 minuter. Podden kommer en gång i veckan och avhandlar alla möjliga olika grejer, beroende på vad som är aktuellt just nu.

Här är ett poddavsnitt vi gjorde om sjukdomen endometrios. Lyssna gärna!

3 reaktioner på ”Det där jag gör om dagarna

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s