Jag får nypa mig i armen

Jag har fått ett nytt jobb. Som programledare på P3, för en ny podcast som heter P3 om. Det är så kul att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv. Jag är glad, stolt och väldigt, väldigt trött på kvällarna. Särskilt den här månaden när min sambo jobbar i Holland måndagar-torsdagar. Därav bloggtystnad. Så ni vet. Kram!

IMG_4363-0.PNG

7 thoughts on “Jag får nypa mig i armen

  1. Pingback: Veckans fem bästa! - Djungeltrummanbloggen Djungeltrumman.se

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s