Ett vägskäl

Så finner jag mig själv vid ett vägskäl. Ska jag göra ett aktivt val, säga TACK OCH HEJ och sluta blogga eller låta den ligga och puttra på utan ork och tid att ta tag i den?

Svåra frågor. Hur hade ni gjort?

11 reaktioner på ”Ett vägskäl

  1. Näää, du får inte sluta! Din blogg är en fräsch fläkt och det gör ingenting om den inte är jätteaktiv. Hellre något inlägg då och då än inget alls. Låt den puttra på! 🙂

    Gilla

  2. Jag tycker du ska fortsätta! Men det kanske beror på att jag gillar såna bloggar som skriver lite mer sällan så det blir mer ”speciellt” när det väl kommer ett nytt inlägg. Skriver en bloggare 5 ggr om dagen brukar jag inte orka hänga med. Men självklart är det upp till dig:)

    Gilla

  3. Puttra! Tids nog har du något gött att skriva. Och jag tror inte blogläsare i gemen egentligen bryr sig om det kommer sällan. Man blir glad när det upppdateras och bryr sig inte så mycket mellan rundorna.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s