Nu är den klar – julespellistan!

Jag har pillat på den här listan sedan 2010 och nu har jag äntligen gjort den så bra att jag tycker att den får vara publik och inte guilty pleasure-privat. Observera att jag både älskar folkmusik, körsång samt har en bakgrund inom pingströrelsen innan ni kliver in i den här listan. Må tomtens nissar kanta er väg genom livet. Amen.

4 reaktioner på ”Nu är den klar – julespellistan!

  1. Den listan ska jag titta närmare på! Har haft svårt att hitta de där riktigt bra körjulsängerna, jag har mest träffat på nyare varianter av fancy kändisar och det är inte riktigt det jag är ute efter just nu.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s