Varför det är fel på världen

Om du undrar varför det är fel på världen men inte riktigt fattar kan jag ge en ledtråd.

Igår köpte jag trosskydd. Bara där börjar jag fundera vad jag höll på med men det gjorde jag iallafall. Pga sanitetsskyddsnovis pga menskopp rafsade jag bara åt mig några som såg neutrala ut. När jag så hade skridit till verket och börjat använda dem spred sig en svag doft av wunderbaum i lägenheten. Lokaliserade doften till skrevet där det tydligen var något slags himmelskt doftparty på gång.

Jag hade köpt parfymerade trosskydd. Smaka på det! P-A-R-F-Y-M-E-R-A-D-E T-R-O-S-S-K-Y-D-D. Hur smakar det? Lite kvinnohat med en doft av persika kanske? Ja, jag tänkte det jag också.

Jävla skitvärld där det är rimligare att en snippa luktar persika/aloe vera/doftgran än just snippa.

IMG_3372.GIF

5 thoughts on “Varför det är fel på världen

 1. gaaah jag har också råkat köpa dem! Så vidrigt! Både själva grejen att nån idiot anser att snippdoft behöver täckas med nån slags snipp-deo och själva doften i sig. Ansträngd deodorant kombinerat med varm och trosskydds-svettig trosa är inte jättegosig 😦

  Gilla

 2. Det hände mig en gång också, hade bråttom och tog ett paket utan att kolla så noga. Fy tusan vad de stank, hela badrummet stank. Nu är jag mera noga med vad jag köper.

  Gilla

 3. Fick ett liknande utbrott på toa när jag upptäckte att bindan var markerad med ett rosa hjärta för att markera vilken del som skulle var bak. Skönt att bindorna är gulliga innuti så man har nåt sött att placera sitt blåa mensblod i liksom.

  Gilla

 4. När jag läste miljötoxikologi för en herrans massa år sedan fick jag höra att just doftande bindor (och cykelbyxor?!) innehåller TBT (tributyltenn) som bl.a är hormonstörande. Vet inte om det har ändrats- tvivlar- så får megaångest när råkar köpa bindor/trosskydd med doft. 😦

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s