Bloggtips: Syrran backpackar med småbarn

Jag är lite halvtrött på kylan just nu, även om december för med sig betydligt mycket trevligare tider än november med sitt piss-i-ansiktet-regn-från-sidan-jämt-väder. Tar mig därför och drömmer mig bort till bättre tider genom att klicka mig in på min storasyster Sandras reseblogg.

Just nu är hon, hennes kille och deras tre barn (alla under sex år) och backpackar i asien i tre månader. En annan får ju panik av tanken på att backpacka med ETT barn, men det här är någonting de har gjort förut och på alla sätt fixar väldigt bra. De har varit borta i tre veckor nu och den tiden har de spenderat i Kina, men jag tror att de nu i dagarna är på väg att lämna ett kallt kina för ett betydligt varmare Thailand. De kommer hem i februari, och fram tills dess kommer jag att vara OERHÖRT avundsjuk på detta lilla äventyr.

Ifall ni vill följa med på deras äventyr finns deras reseblogg att läsa HÄR. Vill ni följa den på Bloglovin kan ni göra det HÄR.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s