Första advent deluxe

advent3

Vi råkade, som från ingenstans, få världens finaste första advent idag. Jag var ute sent med vänner igår och var därför lite småtrött imorse. Vaknade av ett MAMMA VAKNA ETA MÖJGÅS i örat och klev upp till ett dukat frukostbord komplett med julskinkemacka, julmust, kaffe och allt det där som är adventigt. Efter frukosten klädde vi oss varmt och gick bort till Slottsskogen, som är en park som ligger några hundra meter från var jag bor. Vi hälsade på djuren, matade fåglar och hästar (även om det mesta brödet på något mystiskt vis hamnade i magen på tvååringen innan den hann nå fram till änderna), strosade omkring och hade det superhärligt.

Just såsiga söndagförmiddagar är jag extra glad att jag har familj. Det är liksom lite extra roligt att kliva upp när det förväntas att man gör någonting av dagen. Särskilt en solig adventsförmiddag.
advent1 advent2fågelmatadvent8advent6 advent7  advent9

2 thoughts on “Första advent deluxe

  1. Men låter ungefär huuuur mysigt som helst! Tack för att du delade med dig. Vi spenderade första advent på en skruttig kinesisk lokalbuss i tre timmar för att kika på lergubbar i en grop, även kallad terracottaarmén. Inte helt ointressant, men hade i ärlighetens namn föredragit julefrukost och strosande i slottsskogen med er. Med vänlig hälsning, systern i fjärran land som har noll julfeeling och saknar den massor 😦

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s