NU SKA JAG KOLLA PÅ HAJAR VARJE DAG

Varje måndag är jag föräldraledig. Eller ja, jag är inte föräldraledig i ordets rätta bemärkelse då jag till exempel inte får några peningar från försäkringskassan, men jag har valt att inte skriva uppsats och istället hålla Korvas hemma från förskolan då. FÖR Å VARA KORREKT!

Iallafall så tog vi vårt pick och pack och åkte till Universeum igår och det var en sån JÄDRA SUCCÉ! Han satt som ett litet ljus framför hajakvariet i typ 45 minuter och ropade OOOOOO FIN STORA HAJORNA och HEI STORA HAJORNA och HALLÅ STORA HAJORNA. Vi gick också och hälsade på lite apor, åt köttbullar i restaurangen och en liten nemosouvernir i presentshoppen. Eftersom att jag hade spenderbrallorna på valde jag också att uppgradera dagsbiljetten till ett årskort vilket alltså innebär att JAG KAN KOLLA PÅ HAJAR VARENDA DAG NU. Eller ja. Mitt barn kan kolla på hajar och jag kan få följa med som den svalt och klädsamt ointresserade förälder jag är.

*nynnar soundtracket till hajen*

DSC_0809

Efter besöket på Universeum råkade vi ut för någonting ytterst obehagligt. Vi gick ut i det så kallade ”utomhus” och stötte på något mycket märkligt. Något slags ljusfenomen som liksom värmde i ansiktet och lyste upp allting? Oerhört märkligt. En bakom oss på spårvagnen sa att det kallades ”sol” men eftersom att vi här i Göteborg inte har upplevt sol på ungefär 300 år så kan det omöjligt ha varit det. Korv-Larsson skulle egentligen inte ha sovit igår, eftersom att jag av någon anledning bestämde det, men eftersom att den lilla hajfetischen fullkomligen tog knäcken på honom tog jag en lång vagnpromenad genom Slottsskogen på vägen hem.

solpromenad solpromenad1 solpromenad2

3 reaktioner på ”NU SKA JAG KOLLA PÅ HAJAR VARJE DAG

  1. Jag vill bara som hastigast tala om att jag tycker din blogg och insta är effing great! Jag hittade din insta för ett år sedan. Jag och min kille var på barnfri dejt. Jag la upp en selfie tänkt att göra mitt flöde gröna av avund och absolut gilla-benägna. Jag taggade den och kollade sen på andra som taggat samma. Du var en! Du var också på barnfri dejt och passade på att ta ett kort på en vass kniv på köksgolvet som exempel på grejor ni kunde ägna er åt med barnvakt. Jag skrattade högt, blev följare och la oartigt stor andel av dejtkvällen åt att fnissa åt din blogg som jag hittade via instagram. Killen fick läsa över min axel. Han tyckte oxå du var rolig.
    Nu har jag följt i ett år och är riktigt hooked. Du är fyndig, smart, ärlig och du har ett fantastiskt personligt sätt att uttrycka dig och egen ton i dina texter. Och så har du vettiga tankar och åsikter och verkar vara kul att ha att göra med. Heja dig!

    Gilla

  2. Årskort på Universeum är bästa investeringen, speciellt när en ska vara ledig med en tvååring! Jag ska själv vara det på måndagar i vår och kommer spendera mycket tid hos hajarna. *nöjd mamma* Vi kanske ses! Ps, du vet att det finns lekrum och picknick-hörna med bord o micro i källaren va?

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s