Oh lawd almighty

Igår postade jag ett gammalt blogginlägg på Facebook, efter att på twitter ha diskuterat lite om folk som beter sig som drygarslen mot servicepersonal. Gick in och tittade statistiken lite snabbt nu och tydligen har jag haft nästan trettio tusen unika sidvisningar på det blogginlägget. Vad i hela friden?

Här kan du läsa det, om du vill.

Annars då? Jo, den här gamla trasan till uppsatsskrivarperson har precis varit nere och lagt en beställning på en ekologisk julskinka, i bästa medelklasstil. Ska vi trycka i oss två kilo grisrumpa på smörgås är det bäst om det iallafall har varit en hyfsat glad gris. Vi kommer dessutom att begå våld på julen ikväll och äta en liten juletallrik till middag. Du vet vad det betyder va? Precis. Nu är det fritt fram. BJÄLLERKLANG!

PS: Du vet väl att samtliga Sunes Jul-avsnitt finns på ett youtube nära dig? Ville ba säga.

Trevlig helg!

20131009-215237.jpg

2 reaktioner på ”Oh lawd almighty

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s