När bloggandet känns extra värt

För några månader sedan bloggade jag om problemen jag fick av min kopparspiral, när jag hade den inne. Varje dag är det några personer som ramlar in på min blogg via sökmotorer för att de har sökt på bakteriell vaginos, svamp, torra slemhinnor, ont av spiral och liknande termer. Det är av precis den här anledningen som det känns skönt att dela med mig av saker som man inte diskuterar vid matbordet i personalrummet – för att någon som kanske känner sig ensam och förtvivlad får veta att hen faktiskt inte är ensam.

Det tycker jag känns fint.

En reaktion på ”När bloggandet känns extra värt

  1. Åh ja! Jag hade en sådan upplevelse nyligen. För 1,5 år sedan skrev jag ett inlägg på min blogg om vår väg till att få barn (http://etttigerliv.wordpress.com/2013/04/12/det-blir-aldrig-som-man-tankt-sig/) och en del av tanken med att skriva det var just att när det var som tyngst för oss letade jag mycket efter berättelser från andra som hade varit i samma situation, men hittade helt enkelt inget, och kanske kunde någon som gick igenom samma sak någon gång hitta min text. Och för några veckor sedan fick jag ett mail från en person som hade läst inlägget och var i samma situation och ville bolla tankar och känslor. Det kändes så himla fint!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s