HURRA, VI VANN!

För några veckor sedan ställde jag och några klasskompisar upp i en kampanjtävling för landets kommunikationsstudenter, där uppdraget var att ta fram en kommunikationskampanj till tidningen Dagens Media. Förstapris i tävlingen var en resa till en reklambyrå i någon europeisk stad, samt att få köra kampanjen skarpt i Dagens Medias egna kanaler.

Gissa vilka som gick och vann? Helt korrekt, det här lilla rövgänget nedan som har varit mina bundsförvanter under metodkursen i höst! Vi har inte fått någon information om vart det är vi ska resa, men jag antar att det kommer snart. (Med tanke på att det är en europeisk men ej specificerad stad KAN det ju lika gärna vara Grums som Barcelona, men man kan ju leva på hoppet iallafall)

Hurra, jag är så glad! Nu ska jag göra ett banbrytande försök att förvandla den anskrämliga och vildvuxa Aloe Vera-plantan i fönstret till en ansiktsmask tillsammans med några Aspirin. Aspirinmask är kanske det bästa som har hänt mitt face någonsin. Ni kan kalla mig Doktor Aversioner om ni vill.

Apropå aspirinmasken, vilka är era bästa lifehacks? Ni vet, de där knepen som gör livet så mycket lättare, roligare och fiffigare?

(PS. Fiffig, mvh Gun-Katrin i fjäderboa 68 år)

Jag, Ellinor och Jessica

Jag, Ellinor och Jessica

5 reaktioner på ”HURRA, VI VANN!

  1. Haha, mitt bästa life hack var när jag upptäckte de små flikarna på kortsidorna av plastfolieförpackningen. De gör så att rullen är still när man drar ut plast. Changed my life! Detta var många år sen och jag berättade det typ för alla jag träffade :/

    Gilla

  2. Om man har en läsk eller annan dryck som måste bli kall snabbt: Linda in den i hushållspapper, häll vatten på från kranen och lägg in i frysen. Det går JÄTTEFORT. Bästa tricket ever.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s