Fasen också, trasiga länkar

För ett tag sedan bytte jag namn från. Blogghen till Aversioner. Insåg precis att namnbytet på bloggen ställer till det länkmässigt i mina gamla blogginlägg. Typiskt dåligt. Får se hur jag löser det, om jag pallar att gå in och fixa manuellt eller om det känns för meckigt. Well, om det är någon som hittar någonting potentiellt intressant så finns alltså blogginlägget även om länken inte fungerar. Använd sökfunktionen till höger på sidan eller gamla hederliga Google så ska det fungera bättre.

Felåt!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s