Och DÄR går startskottet

…för början på slutet. Nu är uppsatsarbetet igång. Eller ja, snart iallafall. Möt Anna, världens bästa kompis och uppsatspartner. Vi inledde starkt genom att äta råbiff på lokal igår, och nu hivar vi i oss kaffe och försöker struta ned våra viljor till någonting superavgränsat. Jag kommer att berätta mer om både min kärlek till råbiff, min kärlek till Anna och min pepp inför vårt uppsatsämne, men det får bli något senare för nu ska vi fördjupa oss i vetenskapliga texter.

Här är hon. Fenomenet Ekehäll. Älskar henne. Påminn mig också om att blogga om varför jag inte bloggar så mycket om mina nära och kära. Sen alltså.
IMG_2696.JPG

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s