Älsk på dig, Bloglovin!

Jag älskar Bloglovin. Eller ja, jag älskhatar Bloglovin, för det finns inget ställe som får mig att bli så inspirerad och känna mig så fullständigt ludd-i-naveln-medelmåttig på en och samma gång.

Jag älskar bloggar och med det ofta personerna bakom dessa. Ofta ligger det oändligt mycket jobb bakom en blogg och jag kan bli så himla glad över att få ta del av någon annans vardag eller jobb på ett så snyggt, fiffigt och inspirerande sätt. Samtidigt kan jag bli helt galen när jag scrollar igenom topplistan på Bloglovin.se eftersom att det i många bloggar inte ryms något skav. Ingen medelmåtta, inga misstag, ingen ångest och ingen fulhet. Träning hit, nyttiga recept dit och så mycket konsumtion att det inte rimligen går att begripa hur mycket grejer en och samma människa egentligen kan äga.

Sån tur då att man kan skapa sitt eget flöde, med både fulhet, skav och vackra saker. Jag kollar Bloglovin flera gånger per dag och använder det till att prenumerera på bloggar jag gillar samt för att hitta nya läsvärda sådana. För dig som inte har koll fungerar det alltså som en prenumerationstjänst där man enkelt skapar ett konto. Varje gång de favoritbloggar du följer uppdaterar sin blogg får du upp en kort länk till inlägget i din feed. En blogg jag verkligen kan rekommendera att du följer är den här.

Okej, det är en länk till min egen blogg.

Inte för att jag tänkte lura dig till att prenumerera på min blogg men

… jo.

Det tänkte jag.

Så att eh..

Ja.

Hoppas du vill stanna.

Om du istället vill se vilka roliga, vackra, fina, deppiga, fula, hemska och smaskiga bloggar jag följer kan du klicka här. Se det som mitt smultronställe för blogglänkar!

Bloglovin feed 2

 

4 reaktioner på ”Älsk på dig, Bloglovin!

  1. Då ska jag tipsa dig om Erika kan berika, en helt underbar och härlig blogg med god mat (mycket vego), om deras tvillingar Oggi och om livet som småbarnsförälder i stort, både det rosaskimrande och det suddiga i kanterna. Älskar! Själv håller jag på och övar på att låta det skaviga i livet få utrymme i min blogg. Tycker det är jättejättesvårt. Men det ska gå!

    ps. alltså denna captchafunktion och min matematiska förmåga. Skrev just fel på frågan: – tre = 6. Jag skrev 3.

    Gilla

  2. Hej! Verkligen kul att hitta till din blogg. Jag har suttit här och kikat ett tag nu. Det är få bloggar som inspirerar mig då jag blivit lite ”blogg-trött” (eller vad jag ska kalla det) men du skriver kul! Du får hamna på följa-listan 🙂

    Jenny

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s