Mom jeans – guds gåva till oss framtunga

Okej. Kolla på det här. En av de större klädkedjorna säljer alltså någonting som kallas för Mom jeans, något jag efter en snabb bildgoogling har förstått är/har varit hyfsat nyligen/kommer att bli trendigt.

(Ja inte vet jag, men det är den spaning jag gjort. Är inte så mycket för det här med att ”shoppa”, ”handla kläder” och ”drabbas av självhat på stan” längre.

(Så så vitt jag vet hade typ buffaloskor och magtröjor kunnat vara trendigt igen)

(edit: Buffaloskor och magtröjor är tydligen trendigt igen)

Min första spontana tanke är ”YES ÄNTLIGEN ETT PLAGG DÄR MUSMAGEN FÅR PLATS”. För ja. Alltså, jag vet inte om det bara är jag men min mage har då defintivt ändrat form sedan jag petade ut en unge ur min kropp. Det är som att en stor portion av stunsen och densiteten som brukade sitta framtill på överkroppen nu har drabbats av plötslig gravitation och istället satt sig strax i området mellan naveln och mumindalen. Jag vet inte, vanliga jeans funkar liksom inte längre då det känns som att det pågår något slags mycket elakartad magstrypningslek i brallan. Och ja, det är så även med byxor i rätt storlek.

Jag har nu därför två retoriska frågor att avsluta med.

Är det en slump att dessa kallas mom jeans? Nej. Är det guds gåva till oss som blivit något, eh tja, framtunga efter havandeskap men som fortfarande gillar en go blåbralla i denim? Jag tror det. Låtom oss fira in helgen med en ordentlig mammabralla, gott folk. Oh hell dig, du denimbyxa med väl tilltaget skrev. Oh hell dig.

 

 

 

4 reaktioner på ”Mom jeans – guds gåva till oss framtunga

  1. Mm. Påminner om den (snoppbärande) gynläkaren som en vecka post förlossning skulle undersöka mitt väldigt (väldigt) ömma underliv och kommenterade något om det faktum att jag hade gravidleggings på mig. Fast jag inte var gravid längre. Oh well, hade han någonsin provat ett par så är jag rätt säker på att han heller aldrig hade velat ha på sig något annat, jag bara säger. Och ännu mindre om han dessutom hade skitit ut en hörnsoffa med hjälp av en sugklocka och på det fått sy ihop sitt underliv times hundred och sen fått en ovanlig form av foglossning som omöjliggår upprätt position. Ropen skalla – gravidleggings och mom jeans till alla!

    Gilla

  2. Ping: Mina favoritbloggare | Emma

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s