Gutees van deer hallowijeen, fleerk floork

Min kille har börjat åka på tjänsteresor i sitt arbete. Han arbetar med någonting mycket diffust som jag inte riktigt förstår vad det är. Han har försökt förklara ibland och då kan det kännas som att jag förstår men så fort någon annan ber mig förklara brukar förvirringen vara total.

Han jobbar med något slags IT iallafall.

Iallafall så har han börjat åka på tjänsteresor till koncernens huvudkontor i Holland titt som tätt för att vara med och implementera något slags nytt affärssystem. På de här resorna har han tagit med sig vår ipad för att kunna kommunicera med barnet medelst skype. Det här har nu lett till att jag får så JÄMARNS MYCKET HOLLÄNDSK REKLAM PÅ TWITTER. Jag vet inte hur det hänger ihop men det är väl något med gigahertzen eller något. (nej okej, jag vet inte vad jag pratar om)

Iallafall, allt är bara ”fleerken floorken van der boork zeit wijn der haaten klörk COCA COLA” eller ”verschijnt dinstag boorken fleerken PLAYSTATION van der anne frank boork”.

Hur i hela världen gör jag för att få bort det här? Jag vill ha vanlig hederlig reklam om mensskydd, affärssystem och tveksamma gruppresor.

Halp.

IMG_2687.PNG

4 thoughts on “Gutees van deer hallowijeen, fleerk floork

 1. ”Du jobbar ju med DATA” med äkta dalmål brukar jag säga på skoj. (Masjävlar)

  Gällande reklamen så får du nog antingen ta bort den helt eller börja googla typiskt svenska saker så som knäckebröd, arga lappar eller resmål till orten Sveg. Så ska det nog ordna sig! Ett tag retweetade jag många som bodde i eller hade kopplingar till mellanöstern. Fick reklam på arabiska.

  Gilla

 2. Reklam på holländska! Vem hade kunnat tro att det skulle bringa mer fniss än de flesta svenska komiker gör?

  Och det här med jobb.. standardsvar när jag var liten: ”Pappa jobbar på posten. Fast han är inte brevbärare. Han pratar i telefon och flyger till Stockholm” Vet fortfarande inte riktigt vad han gör..

  Kram!

  Gilla

 3. Hej hopp! Om du sett men avstått från att svara på mitt meddelande om jobb på Facebook ber jag om ursäkt för att jag trakasserar dig, men kanske har meddelandet hamnat som skräppost… Ta i sådana fall en titt i ”övrigt”-mappen (eller vad den nu kan heta) eller mejla mig så berättar jag mer!

  Gilla

 4. Pingback: Mina favoritbloggare | Emma

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s