Snart flyttar vi igen

I maj förra året fick vi igenom ett lägenhetsbyte och det var på den vägen vi lyckades komma över ett förstahandskontrakt på en tvåa i linnéstaden i Göteborg. Sånt där som knappt händer, liksom. Vi blev till och med kallade ”hyreskarriäristeri ett nummer av Hela Stan. (OBS, ej självvald titel)

Och nu är det alltså dags att flytta på oss igen. Sista januari får vi tillträde till den lägenhet som just nu håller på att byggas strax utanför kommungränsen. En trea med öppen planlösning, balkong och alla de där goa grejerna som vår nuvarande lägenhet saknar. Det ska bli så himla fint, men det är alltid lite vemodigt att flytta från det man har. Framförallt kommer jag att sakna läget på vår nuvarande lägenhet. Det där läget som gör att det RENT TEKNISKT hade kunnat gå att bygga en privat tvättlinelinbana ned till närmaste ställe med charkisar och ost. Läget som gör att man rent tekniskt hade kunnat ha ena foten i hallen och den andra nere på Rover på andra lång. Nu utnyttjar vi inte läget till just något särskilt eftersom att vi ju är småbarnsföräldrar men vi HADE kunnat utnyttja det om vi hade velat.

HÄR kan ni kika för att se tidigare inlägg om hur jag bor.

Hej jag är hyreskarriärist. Klicka på bilden för att läsa artikeln.

Hej jag är hyreskarriärist. Klicka på bilden för att läsa artikeln.

2 reaktioner på ”Snart flyttar vi igen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s