PRIS SKE LOV

Jag har en makalöst dålig batteritid på min telefon. Alltså, vi snackar om minuter av användning från att den är fulladdad till att den är pang-bom-stendöd. Är jag uppkopplad mot wifi fungerar det lite bättre, men är det 3G som gäller så går det inte alls. Jag har liksom nöjt mig med att det är en gammal telefon. Eller alltså, det är en iPhone 5 som är inköpt i december 2012. Så ja, vrålgammal är den ju inte. Jämför man den med till exempel en gammal person eller en gammal get så är den ju inte alls gammal. Men ja, i telefonvärlden får man nog anse den vara daterad (vilket i sig är helt sjukt? Hej konsumtionssamhälle som skapar prylar som bara ska hålla en viss tid tills de går sönder och man tvingas köpa nytt)

Iallafall.

Jag har tänkt att det är såhär det är och att jag helt enkelt får punga upp några tusenlappar för en ny telefon, MEN ICKET! ICKET SA JAG!! Lyssna på det här:

Tydligen så byter apple ut batterier gratis på en viss batch telefoner av min modell som såldes mellan september 2012 och januari 2013 för att de, som man på fackspråk brukar säga, ”var röva”. HÄR kan man testa sitt serienummer och kolla om den telefon man fått är röva och isåfall få batteriet utbytt gratis. Och vet ni? Min telefon var en sån. Så nu får jag ett sprillans nytt batteri och slipper köpa telefon.

Känslan nu:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s