En stund utan barn

Igår lånade vi ut korv-Lasse till sin farmor för en övernattning. Han var världens gladaste och vi var världens gladaste. Det är en sån himla ynnest att ha päron och sväron som man älskar, som älskar barnet och som barnet älskar ännu mer. Det är en sån fröjd att låna ut honom en stund eftersom att vi kan vara helt övertygade om att han har det jättebra.

Sedan skadar det ju inte att bara få vara ihop en stund. Vi spenderade tiden med att äta chips, gå på restaurang, pussas, sova länge och käka långfrukost i soffan. Inga spektakulära saker, men sådant som inte går att genomföra på samma sätt när en prillig korv-Lasse har spring i benen och kastar grejer överallt.

Nu är han hemma igen och friden/ofriden är återställd. Rik man är.

IMG_2523.JPG

IMG_2526.JPG

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s