Fredagskänslan är strong within this one

Fredag morgon. Jag har klivit upp utvilad (med ett okammat könsburr på huvudet), ätit en bra frukost ( mölat i mig en kanelbulle på stående fot), haft ett kanonbra jobbmöte (okej det var det faktiskt) och ska nu spendera dagen pluggandes på café (jag ska låna en serviceinrättnings wifi för att kolla på greys anatomy och då och då slänga en förstulen blick på min kurslitteratur och säga ”hmmmm” och ”finns det empiriskt stöd för det?”)

Men alltså kamma mig baklänges med en gammal GREP, vad jag älskar att plugga på café. Jag må vara den bedrövligaste modebloggarklyschan på den här sidan internet, men det är så förbannat trivsamt att riktigt surfa på påtårsvågen och bara sitta någonstans som inte är hemma. Lyssna på musik jag själv inte har valt, blänga på någon som snyter sig för högt och bara vara.

Gu. Ett carpe diem är på sin plats nu. CARPE DIEM SA JAG!

Trevlig helg! /Njutarn

SÅHÄR ÄR KÄNSLAN

SÅHÄR ÄR KÄNSLAN

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s