EFTERLYSNING: Har du sett ett mediejobb?

En del saker finns det massor av här i världen. Myggor, tveksamma facebookgrupper, Billyhyllor, porrsidor och begåvade mediemänniskor är exempel på sådana grejer. Tyvärr finns det också en hel del saker det inte alls finns särskilt gott om här i världen. Rättvisa, filmer som klarar Bechdeltestet, hjortron och kanske framförallt mediejobb är några sådana saker.

Nu råkar det vara så att jag i höst skriver min uppsats och inom en väldigt snar framtid därför sitter på en kandidatexamen i Medie och kommunikationsvetenskap. I januari, rättare sagt, om allt går som jag vill.
Det här innebär med andra ord att jag då kommer att vara en av väldigt många begåvade mediemänniskor som är på jakt efter ett sånt där eftertraktat och sällsynt mediejobb. Av den anledningen vill jag be om din hjälp.

Jag tänker inte be dig skaffa ett jobb åt mig, för det hoppas jag att min kunskap, erfarenhet, min känsla för språk och mitt intresse för sociala medier ska kunna göra åt mig. Däremot vill jag be dig att hålla dina ögon och öron öppna åt mig. Söker ni folk på din arbetsplats? Har du sett eller hört om någon som söker, eller kanske ramlat över en platsannons någonstans? Kanske har du bara ett vrålbra tips på ett företag, en organisation eller en byrå där jag skulle passa som handen i handsken? Hör gärna av dig isåfall.

Förhoppningen är att hitta ett jobb där jag kan få jobba med kommunikation på ett sätt som passar mig, och som gör mig sådär supermegagrym och bra som jag tror och vet att jag kan vara. Kanske är det som kommunikatör på en organisation? Kanske är det på en PR-byrå, på en reklambyrå eller inom offentlig förvaltning? Kanske hamnar jag på hamburgerrestaurang? Vem vet! Det är det som är så spännande.

Här kan du se ungefär vad jag kan och vad jag har gjort tidigare.

Snälla, kom ihåg mig nästa gång du ser någonting som kan vara till hjälp för mig. Tips = En livstids förbrukning av kardemummabullar.

Puss och kram!

IMG_0772

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s