Hallelujah! Årets bokmässeskörd

Nu ni, små knattar, ska ni få höra vad jag köpte på bokmässan, eller det där som jag har sett refereras till som ”Way out west fast med fulare människor” alternativt ”way out west fast med snyggare människor” beroende på åt vilket håll man är lagd. Utöver de fotogeniska böckerna som får figurera på bild här köptes även present till pojkvännen samt en prenumeration på magasinet Hunger.

Pass på!

IMG_1860.JPG

ÄNTLIGEN ÄRO KISS OCH BAJS-ÅLDERN HÄR! Att det plötsliga tycket för fekalieskoj är tajmat med tvåårsdag och bokmässa måste vara sänt från ovan. Klappat och klart till födelsedagen, check! (SPOILERALERT: Den bästa biten är massa tanter och gubbar ställer sig ett rum och bajsar allt vad de orkar för att bygga ett hus)

IMG_1861.JPG

PRICKEN! Jag minns inte riktigt varför jag tyckte om den här boken men jag minns att den gav mig hjärtsnörp som liten, och hjärtsnörpsböcker råkar vara mina bästa böcker! VILKET SAMMANTRÄFFANDE! Också födlispresent.

IMG_1859.JPG

Den här kollade jag allvarligt talat inte igenom så mycket men hon som stod i montern var väldigt övertygande och den används som läromaterial på förskolor för att lära små barn om integritet och gränser, och att det faktiskt är vissa saker som inte är okej att göra. Det tyckte jag lät kalas. Dessutom ville man ju inte vara den dåliga föräldern som ba ”nä mitt barn behöver inte lära sig om gränser” så det kan ha funnits ett visst mått av tvång inblandat i köpet. Oavsett, tjoho!

IMG_1862.JPG

Den här har florerat runt i mitt instagramflöde så pass mycket att jag helt enkelt föll för grupptrycket. Kan också ha någonting att göra med att jag 1) älskar kokböcker och 2) älskar vegetarisk mat. Så peppad på att laga mig igenom den här. Iallafall när vi har flyttat från det här helvetesköket vi har nu.

IMG_1863.JPG

”Leski. Fårli pöke” låter det ofta hemma hos oss. Då har lillstrumpan sett ett spöke någonstans och så klämmer sig lillnäven genast in i stornäven för att söka lite tröst. Den här boken kanske är lite i läskigaste laget men det kanske är lika bra att deala med spöken om det nu är så att han är rädd för dom. Visa att dom inte finns och att dom i allra värsta fall bara består av lite fladdriga lakan som hänger i tvättstugan.

IMG_1865.JPG

Fick även med mig en av dessa snyggingar hem. Har haft ett innan men fick ett infall i Almedalen och strösslade iväg det till Gudrun Schyman på Skandias rosémingel. Passar på att göra lite *smygreklam* för min fina vän Lovisa som alltså designat och gör dessa halsband with some väldigt cool and häftiga lifemotherz and eggstocks. Hon står på bokmässan nu i helgen så kila gärna förbi och köp ett halsband eller två. Tjoho!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s