Två saker jag stulit från Underbara Clara

IMG_1113

Förlåt mig, ty jag har syndat. Jag har stulit från Underbara Clara. Det första är en lista. Pass på, för nu kommer den:

Jag kan laga jädrigt bra vardagsmat. Jag hade inte passat i något hipstermanligt matlagningsprogram där en typ macgyvergrillar saker över mystiska anordningar eller typ lär sig att göra 999 saker av en lagrad ost från en irländsk gammal grotta. Däremot hade jag vilken dag som helst kunnat kliva upp på scenen i, låt säga, en gör-goa-grejer-med-äggstanning-tävling och ta hem skiten. Eller varför inte en förvandla-gamla-härskna-rotfrukter-och-deprimerade-kryddor-till-en-soppa-på-tio-minuter-show. Jag hade lätt platsat bäst.

Jag vill bli klar med min utbildning och söka jobb men samtidigt så ger det mig så oerhört mycket ångest att ens tänka tanken på att behöva ge mig ut i jobbsökarsvängen. (Någon av er som jobbar någonstans där det behövs någon som är grym på typ webb, kommunikation, sociala medier eller typ äggstanning? Vifta på mig. Eller kolla in min Linkedin)

Jag borde verkligen börja träna. Men ni vet ju hur det är och hur det blir när en försöker att vara lite fit och till exempel råkar gå på hot mojo.

Jag har gått med i flera återbruksgrupper på Facebook bara för att förfasas över vilka förskräckliga möbler folk släpar in i sitt hem. Jag vet. Skjut mig. Instant dålig karma för min skull MEN VEM KAN EGENTLIGEN LÅTA BLI? Det är mitt guilty pleasure. Låt mig vara.

Jag skulle gärna bo i Umeå igen. Kör lite UÅ represent här borta i syd så länge. *tatuerar in 090 på knogarna*

Jag gillar att åka buss när det regnar. Herregud vad jag gillar det.

Jag älskar att sjunga. Eller iallafall brukade jag älska det. Jag vet inte riktigt vad som hände, men det blir väldigt sällan numer.

Jag måste dricka upp den där tekoppen jag har framför mig, men det hade ju varit oerhört mycket enklare om den här skitlistan bara tog slut någon gång

Jag behöver ta död på min simskaraktär Löken Larsson. Hon kväver mig. Hon är en oerhörd besvikelse och nu såhär i sluttampen av hennes liv känner jag mig bara bitter. Det blev inte alls som jag ville.

Jag får panik på människor som lägger hela sitt liv på att klaga. Inte typ människor som är förtryckta och klagar på all världens jävulskap utan människor som liksom har gjort det till sin livsgärning att vara roliga genom att vara otrevliga och hatiska och som liksom sprider INSTANT dålig stämning så fort de entrar ett socialt medie eller ett rum. Blä. Läs mer HÄR om surkartar på internet.

Jag har inte tålamod att göra klart den här listan, känner jag.

Jag kan inte spela fotboll. Det går bara inte.

Jag vill inte svara i telefon om jag inte vet vem det är som ringer. Eller om det är någon som ringer som jag inte är så tight med. Då blir det jobbigt. Ocharmigt, jag VET, men det är bara så. OBS, gäller inte i jobbsammanhang. Vet inte riktigt varför, men det måste vara att jag där har något slags… manus?

Jag borde inte ta åt mig när jag misstänker att folk inte gillar mig. Jag är som en tvättsvamp med känselspröten på utsidan. Antar att det kommer med på köpet i hela stora bekräftelsejunkiepaketet *halar in en lapp under din dörr där det står FÖLJ MIG PÅ INTERNET*

Jag gillar inte räkor sådär värst mycket.

Jag älskar inte den här listan, så nu får det vara nog. Nu äre faktiskt jag som bestämmer på den här bloggen och nu bestämmer jag att den får lov att vara slut.

Den andra saken jag har stulit från Underbara Clara är hennes recept på bitiga bullar. Det är världens bästa och blir världens godaste, även om jag såklart föredrar lite mer av allt det göttiga. Såhär gott och fint blev det!

10157300_10153297045813868_1262485766424433438_n

3 reaktioner på ”Två saker jag stulit från Underbara Clara

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s