Jag tipsar hejvilt utan kontext!

Hej och hopp och hurra! Nu var det längesen jag bloggade. Särskilt för er som följer mig via bloglovin. Tydligen har flytten inte riktigt hängt med och jag har kontaktat supporten för att jobba på det. Riktigt såhär tyst ska det ju inte vara här. Iallafall! Jag tänkte drämma till med en kort lista på lite saker jag vill tipsa om, HELT GENRELÖST! Det kan vara tips om vad som helst så HÄNG MED (men bli för guds skull inte för exalterad för det kommer bara fyra tips): 1. Satsumas – Säsongen är äntligen här och därför behövs det ingen kommentar. Bunkra och ät tills du kräks för RÄTT VARE ÄR så dyker den läskiga mandarinen upp och är söt och innehåller kärnor och whatnot. Nej fy. Ät nu medans du kan få tag i riktigt sura och lättskalade satsumas. 2. Call the midwife – I sverige även känd som Barnmorskan i East End. Gudomligt mysig serie om barnmorskor i londons ruffigare delar förr i tin’. Den finns på Netflix (Iallafall två säsonger) och den tredje kan du säkert luska reda på någonstans på ett internet nära dig… Varning bara: Tydligen tar den slut om en ser för många avsnitt. Detta jävulskap har nu drabbat mig och jag lider av akuta abstinensbesvär. Vad ska jag nu se?

3. Vetekuddar – Känner du någon som lider av s.k månatliga blödningar? Bra, då har jag världens bästa presenttips. Köp/sy en vetekudde som enkelt kan värmas i mikrovågsugn tillsammans med ett glas vatten och sedan placeras på den ömma magen. Har hört att även katter ska funka bra att placera på magen, men jag är osäker på hur det fungerar med just mikrandet om du väljer en katt istället. Du får höra med just din kattleverantör. Jag fick en vetekudde i present av min sambo för flera år sedan och den var en kär kompis både under graviditet, trötta och ledsna kvällar samt under mensjäveln.

Exempel på hur vetekudde kan se ut. Klicka på bilden för att komma till tjejen som gör dem ifall du vill köpa ett par hängpattar att värma nacken med.

4. Marabou salta mandlar – Pga inga kommentarer. Du hör ju.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s