Nemas telefonas, kompis

”Hålla den”, sa barnet och gav sedan min halvskröpliga iphonesladd ett obarmhärtigt dödsknyck innan den död segnade ned på marken. R.I.P sa den, och begav sig sedan mot de sälla jaktmarkerna där iphonesladdar och trasiga hörlurar tillsammans dansar omkring på härliga blomsterängar.

Det är röva. För innan sladden dog hade jag låtit barnet grädda ”kangkaka” åt ”bamse kompis” och ”kille skutt” i bamsespelet, ganska precis så länge så att mobilbatteriet hann laddas ur. *mom of the year* Nu har dagen spenderats på hemmaplan med höstens första premiär-VAB,  men ÄNDÅ! Kan bara föreställa mig alla viktiga samtal som väntar på mig när jag får igång den igen. Eller ja. Egentligen vill jag ju mest att barnet ska kunna grädda ”kangkaka” i bamsespelet.

Okej.

Ger mig, det är jag som vill kunna grädda kangkaka.

En reaktion på ”Nemas telefonas, kompis

  1. Idag vid middagsdags lät jag den store (den kräsna) äta upp sista av farmors pannkakor från förrgår medans jag lockade bort den lille att leka med sin docka i lekrummet . Sen fick den lille äta torra bulgur.. Det straffar sig att vara minst och allätaren.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s