Retz-feber

På tisdag morgon åker vi på efterlängtad semester till Turkiet en vecka och sedan börjar skolan. Termin nummer sex, den sista. Det ska bli härligt att plugga igen men naturligtvis är det ju alltid läskigt att behöva tänka på vad som händer efter det eftersom att jag den här gången blir FÄRDIG!

Får jag jobb? Eller vill jag kanske plugga lite till? Ta en master eller plugga till egyptolog, likt Ted Borg? Vill jag ens bo kvar i den här rötna samtiden eller vill jag flytta ut i skogen och skogsbajsa och tugga barr som en annen gammel torr asket? Vem vet. Det enda jag vet är att livet kommer att bjuda på något nytt nu i höst och att det kommer att bli spännande och lite läskigt samt KUK! (förlåt… kul skulle det stå men det blev ju lite skojigare såhär. Puss på dig autocorrect)

Nu ska jag försöka sova så att jag kan
1. Komma till flygplatsen rätt tid och dag till skillnad från tidigare reseförsök, samt
2. Få glömma att jag såg den här bilden så att den kommande frittesemestern inte känns så läskig.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s