SNART ÄR DET HÖST

Nej, jag vet att det är det värsta man kan säga till folk som käkar färskpotte, riktar nyllet mot solen och går i shorts men vi kan faktiskt inte leva i förnekelse längre. Snart ÄR det höst och det är helt FANTASTISKT, för då FÅR MAN KLÄ SIG I SVARTA KLÄDER OCH VARA SUR!

Nej okej. Men min sommargarderob är ett skämt, jag rinner bort i den här värmen och det är någonting med krispiga septemberdagar som får det att pirra till lite i lillbrallan. Jag har alltid gillat hösten och det är mer regel än undantag att jag börjar längta efter svalare tider lagom tills dess att Augusti visar sitt varma tryne och nyhetens behag är över.

Så såhär blir det: först ska jag ha semester en vecka, sen ska jag jobbajobbajobba tre intensiva och roliga veckor till, sedan ska jag till Turkiet och sedan börjar höstterminen med uppsatsskrivning! Efter hösten är jag KLAR med min utbildning och sen ska vi flytta till en ny lägenhet! HURRA!

För ni vet det där bostadsbytet vi har hållit på med i örti miljoner år? Det blir ingenting med det.

Vår hyresvärd har en liten liten liten pinne i någon typ av stjärthål (sitt eget kanske) och vi har efter två nekade ansökningar helt enkelt gett upp med bytestragglandet. MEN! Vi har istället fått en ny lägenhet via den kommunala bostadskön Boplats. Helt sjukt?! Trodde att det var en myt att folk fick lägenheter via boplats. En vandrande skröna, typ som Loch ness eller omvänd rasism. 31 januari flyttar vi därför in i en lägenhet som bokstavligt talat inte finns än. Kändes ANINGENS nervöst att tacka ja till en lägenhet som just nu alltså bara är ett stort hål ungefär 3 meter upp i luften, men eftersom att det är redan gjort så finns det liksom inga bra skäl att oroa sig.

Kontraktet är påskrivet och om ett halvår bor vi alltså i en ljus, nybyggd trea med stor  kyl (!) och stor frys (!!) och balkong (!!!)  där lillpalt’n får ett eget rum som hen kan slänga igen dörren till när hen blir less på oss.

Den närmaste framtiden känns ljus och jag är glad. Jag har en bra magkänsla. Nu kan hösten få komma. Eller ja, snart iallafall. Först ska jag ha en vecka semester med börniz.

2014-07-22 17.07.43
20140728-125438-46478408.jpg

2 thoughts on “SNART ÄR DET HÖST

  1. Åh, grattis!! Jag känner ju tammefan inte ens er men detta gjorde mig glad.
    Ni verkar vara så himla vettiga och kärleksfulla liksom. Plus att ni har världens gulligaste barn. (ursäkta utseendehetsen)

    Gilla

  2. Jag har faktiskt fått tre lgh på boplats i mitt 29åriga liv! (Tio år boendes hemifrån) Däremot är det nästan omöjligt att få en fyra, stora familjer ska äga sitt boende eller bo på landet!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s