Jag har blivit med kamera

Jag har köpt en kamera. Det innebär att jag numer kan ta bilder. Bilder som har potential att bli fina (bara jag lär mig hur fasen det är tänkt att man ska göra. Jag kanske får gå en fotokurs. Det vet vi inte än. Tills dess kör vi på carpe kamera!)Här kommer iallafall ett axplock:

Man kan till exempel ta sådana här som gör att man kommer ihåg underbara sommarkvällar länge, länge, länge.

emelie

Och sådana här som gör att en trötta dagar liksom extra tydligt kommer ihåg hur det gick till när genpolerna mixades och blev en. (Tillfället, som av hänsyn censureras något innehöll minst en (1) stark övertygelse om säkra perioder och dess förträfflighet som preventivmedel)

DSC_0094

Och sådana här som gör att en blir extra förlåtande de (hypotetiska dagar) då barnet kanske till exempel bestämt sig för att testa olika ljud (tänk väldigt stereotypt skrikande gris) ett oväntat högt antal gånger (föreställ dig någonting bortåt örtifem miljoner gånger) på spårvagnen (HALP). Nusse.

villeblå

Och den här sorten som gör att en känner sig ganska tacksam över att fenomenen ”smygfotad av sambo” och ”fotobombad av mycket litet arsle” ibland lyckas sammanstråla och skapa konstverk som den här HELT OTROLIGA OCH RIKTIGT SUDDIGA BILDEN!! KOLLA BA!!

DSC_0197

2 reaktioner på ”Jag har blivit med kamera

  1. Men åh! Är själv i behov av en sådandäringa kameramackapär, men kan ju just ingenting om vad en borde leta efter. Vet dock att jag är nöjd så länge den kan åstadkomma bilder med ca. samma kvalitet som dina foton. Du skulle inte orka outa vad du använder dig av?

    Och yay, verkligen jätteful header ❤ Kramizz

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s