Los anställdos

Jo, nu äre ju såhär va, att jag har gått och blivit med anställning.

Nej, det var inte planerat.
Ja, det var väldigt efterlängtat.
Ja, jag är otroligt lycklig. *ler ljuvt med handen på magen*

Nu när det har gått 10 veckor känner jag att jag kan släppa bomben utan  att jag nödvändigtvis jinxar det hela. Det är lite svårt att hinna med mina egna sociala medier, när jag försöker komma in i att ha ett jobb där jag ska ha hundra miljoner bollar i luften samtidigt, men tids nog kommer det nog. Jag gillar ju er ju!

*ler lismande* *formar ring med ena handen och för långsamt ut och in pekfingret* *höjer ögonbrynet*

Jobbet innebär att jag från och med 1 juni är anställd som kommunikatör på Ung Cancer och därmed har ett jobb som jag har en utbildning att göra. Det känns frikkin awesome, för att vara rak. Däremot är det lite läskigt att jobba med det som det är tänkt att jag ska göra. Läskigt fast himla kul. Framförallt är det ett riktigt drömjobb. Jag har sneglat efter en anställning på Ung Cancer sedan för alltid och det är lite nypa-mig-i-armen över att jag nu (snart) jobbar där. Att dessutom ha sjukt fräcka, roliga och smarta kollegor gör ju inte saken sämre.

Nä, sämre kan man verkligen ha det. Hur är det med er?

2014-05-16 10.40.18

5 thoughts on “Los anställdos

 1. Vet känslan. Den att bolla runt andra sociala medier och vara ~ K R E T I V ~ på arbetstid och ba: – Bam! Där tog orken slut för alla egna kanaler.

  Men hey! Fett värt! Och fett grattis!
  Dessutom, verkligen rätt person på rätt post. Ung Cancer ska också vara nypa-sig-i-armen-glada över att de lyckats haffa dig! 😀

  Gilla

 2. Grattis!! Att få anställning är ju ungefär lika stort som att få barn nuförtiden (säger jag som inte har barn men som fått highfiveat fem personer och blivit grattad av sammanlagt 50 pers över min fastanställning), det är bara att fira !

  Gilla

 3. Själv firar jag timanställning på ett bibliotek med bubbel ikväll. All anledning att fira! Grattis återigen, och jag tror att du kommer bli en utomordentligt bra kommunikatör.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s