LEVER NI?

HALLÅ! LEVER NI? ACHTUNG ACHTUNG HEJ HEJ

Ja alltså, det går ju inte så bra att blogga för mig just nu. All kreativitet jag sitter på kanaliserar jag rätt in i min arbetsdag och när den är slut så finns det liksom knappt kvar tillräckligt mycket för att koka makaroner ens en gång. Den energin jag har kvar när jag kommer hem lägger jag på att kramas, hålla efter min personliga hygien, försöka vara en bra mamma och flickvän samt se på tv. Supermegaveryspännande!

Men vet ni? Jag gillar det. Det är förbaskat kul att få använda min kreativitet till någonting där jag känner att den liksom omvandlas till någonting bra och viktigt. Tids nog lär jag komma på hur jag ska göra för att känna mig sugen på att twittra och blogga även privat.

Imorgon blir det VAB då hushållets 1,5-åring sportat hög feber några dagar. Förhoppningsvis blir hen frisk till helgen då vi hyrt en bil för att åka upp till Strömstad och fira påsk. Planen för påsken är att hänga med min bästa svärfamilj (samt ”råka” utnyttja dem som barnvakter när ett visst barn vaknar tidigt), läsa böcker, äta massa lax och sova. Fett bra.

Men hur är det med er?? Lever ni? Är ni arga på mig för att jag aldrig är här? Berätta!

6 thoughts on “LEVER NI?

 1. Öh jag läste ”Supermegaveryspännande” med uttalet ”super-MEG’AJVERY-spännande” typ McGyver och ba ”Åh att hon fick in det herregud hon är ju ett geni! …fast varför skriver hon in det?” och sen ba ”…nähä….VERY…okej då…det var ju lite mer logiskt”

  *känner mig oklok*

  Men jag lever och hyser absolut inga hard feelings förutom lite förstoppning.

  Hoppas vabbandet går bra imorgon!

  Gilla

 2. Gött att höra att du lever, om än lite utkramad och sunkig! 😉 Arg är nog ett starkt ord. Finns ju faktiskt, tro det eller ej, fler grejer än din blogg här i livet. Osannolikt, jag vet. Men du vet, det är påskplaner och så.
  Hoppas du får en förträfflig påskledighet med mycket sovmorgon och snart får energi att orka skriva igen!! Kram Maja!

  Gilla

 3. Jag håller på att sluta snusa så för mig är ‘Att leva’ väldigt relativt. Men om vi säger såhär: hjärtat slår och jag andas, det är ju iaf det!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s